duminică, 19 octombrie 2008

La targ






Astazi am fost sa vizitam targul traditional romanesc din Piata Revolutiei. A meritat imbulzeala, fiindca am vazut lucruri intr-adevar originale care meritau mult mai multa valoare avand in vedere munca depusa pentru obtinerea lor.



8 comentarii:

Anonim spunea...

Buna turta dulce! Ai mancat? Ce ti-ai cumparat?
Te pup,
Anca

Anonim spunea...

Stai ca acum m-am prins. Vio citeste textele la sfarsit de saptamana si comenteaza tot !!! Aha!!! Acum am inteles si ca de fapt, voi nu prea iubiti Bucurestiul. Atunci, cred ca trebuie sa intelegeti si voi ca eu iubesc foarte mult Bucurestiul. E adevarat ca ma doare sufletul ca nu e asa cum ar trebui sa fie, ca sunt multe lucruri urate, dar ce sa fac... eu raman constanta si sper ca intr-o zi in acest oras drag mie, vor prima lucrurile frumoase si calde (ex: Cismigiul, teatrul, etc) in fata lucrurilor urate dspre care vorbiti.
Si sa stiti, Vio si Andreea, ca imi face foarte mare placere sa intru aici pe blog si sa ne conversam in felul asta. Deci, Andreiuto, nu te inhiba ca esti "supervizata de profesionisti"; tine-o tot asa !!!
Te pup,
Anca

Littledarling spunea...

Si eu ma bucur ca aveti pareri si vi le exprimati pe blogul meu :) Va pup!!!Si multumesc ;)

Littledarling spunea...

Anca, foarte buna turta dulce, chiar mi-a indulcit ziua.

Anonim spunea...

EROARE TOTALA
Ne place Bucurestiul,pacat ca e locuit
VIO

Anonim spunea...

Vio... ce "eroare totala"??? Acum spui ca "ne place Bucurestiul,pacat ca e locuit" si in comentariul la mesajul "La teatru" tot tu spui ceva despre "capitala asta urata". Pai tu nu te-ai facut inteles , trebuia sa spui capitala asta frumoasa cu oameni urati si atunci nu mai era eroare totala!
Salutari!

Anonim spunea...

Draga!!Capitala e urata,dar asta nu inseamna ca nu imi place pentru ca aici m-am nascut si are sarmul ei,locurile ei,parcurile ei,muzeele ei,teatrele ei,dar oamenii!!,mare parte din ei nu au ce cauta aici,strica tot.Din motivul asta am zis"pacat ca e locuita" si sti ceva?!, mai lasa-ma in pace si comenteaza ce scrie Andreea nu ce scriu eu (sper ca sti de gluma) HA! HA!
Vio

Anonim spunea...

Bina DRAGA... am inteles, sa traiti.
Salutari!