joi, 16 octombrie 2008

hmmmm



....Si pentu ca ne-am amintit de viata la tara...iata un visin/cires altoit din gradina de la Buzau....hmmmmmm :)

8 comentarii:

Anonim spunea...

Superba poza!!!
Azi m-ai rasfatat cu doua texte !!!
Te pup,
Anca

Littledarling spunea...

Nu-i asa ca si tie ti-ar placea o Romanie cu cat mai multi ardeleni?Tot e bine ca noi am stiut sa ne ne orientam :)Te pup, pupa-le si pe printesele alea mici.

Anonim spunea...

Sincer... nu! Eu cred ca in toate trebuie sa existe un echilibru; si daca asta e echilibrul Romaniei... cu ardeleni, olteni, moldoveni, munteni etc, bun , rau...cine suntem noi sa ne impotrivim? Toata viata asta este de fapt o balanta intre bine si rau intre alb si negru. Daca ar fi numai bine sau numai alb i jurul nostru , balanta aia nu ar mai fi echilibrata. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
Te pup,
Anca

Anonim spunea...

Cand stresul si oamenii astia nesimtiti din Bucuresti ma aduc la limita suportabilului, atunci ,da!,si eu as vrea sa traiesc in alta tara ,cu alti oameni si daca as putea sa-i aleg cred ca tot ardeleni as vrea sa fie.Nu stiu,cred ca i-au contaminat nemtii aia,acum cateva sute de ani, cu microbul civilizatiei si pastrandu-si spiritul latin,a iesit ceva interesant,niste oameni cu care vrei sa fi vecin.
Anca,se pare ca nu a inteles ca tu,defapt, visezi la o Romanie cu niste oameni mai buni,care sa nu se ia de noi in autobuz si pe strada,sa ne spuna vorbe urate si sa ne polueze auzul cu manele la maxim,ea a trecut la alt nivel,mai pragmatic,mai realist,viata adevarata,te-a luat prea in serios si probabil,ii e frica sa nu devi rasista sau nazista.Si tu vei gandi ca ea in curand,dar pana atunci continua sa visezi, pentru ca realitatea e mult mai urata si numai prin vise putem trece la etapele urmatoare si sincer sa fiu,m-am saturat si eu de "echilibrul" asta si tare mult as vrea sa inclin balanta aia catre bine si catre alb.

Anonim spunea...

Am uitat sa semnez:VIO

Jean... spunea...

si la Buzau imi place

Anonim spunea...

Crede-ma , Vio, ca am inteles-o pe Andreea de la inceput, si nu imi e frica sa nu devina rasista sau nazista, mi-e frica sa nu devina prea indarjita, ci doar sa fie mai toleranta, asa cum cred ca si ea isi doreste (asa cum am vazut in mesajele postate de ea), insa cred ca de fapt voi nu prea m-ati inteles. Eu cred in continuare ca e nevoie de acest "echilibru"; daca renuntati la echilibrul ala despre care vorbeam, va garantez ca nu va fi mai bine. Si o prajitura nu ar mai fi gustoasa daca ar contine numai zahar.
Si inca ceva, nu as vrea sa reiasa din discutiile astea, de altfel foarte interesante..., ca mie nu imi plac ardelenii!!! Tocmai mie, vorba aia!!!
Va pup,
Anca

Anonim spunea...

De gustibus non disputandum!
Vio