joi, 22 ianuarie 2009

Linistea unui zambet e campul plin cu flori

Iubirea o gasesti sub multe forme.

Iubirea e peste tot..o simtit, o gusti, o inspiri, o expiri, o adulmeci, o adori, o doresti, o divinizezi, o cauti, o indepartezi, o lasi sa vina...o ajuti sa vina...dar de cele mai multe ori nu o recunosti..o lasi sa treaca fara sa stii ca era...ai vrea sa o ai...dar nu ai timp sa o ai, te preocupa iubirea de sine si nimic altceva.

Un fluture fara aripile lui pline de viatza si culoare...ar cadea brusc si nu ar mai fi iubit..fiindca nu ar mai colora ochii oamenilor....cam asa sunt cei fara iubire..ei cad brusc, se trezesc singuri si mai ales neiubiti..

Da! Sufletul nu are granitze...de ce sa nu ajungem la sfarsitul vietii si sa ne privim sufletul si sa vedem o infinitate de iubire?! Sufletul traieste cu dragoste, se hraneste cu iubire si nu moare niciodata...il ajutam sa traiasca infinit daca si noi i-am oferit o iubire eterna..

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo, Andreea! Multumesc ca ai inceput din nou sa scrii. Mi-era dor de mesajele tale sensibile in care de fiecare data spui cate un adevar in stilul tau caracteristic: romantic, sensibil, cald, duios...
Te pup cu mult drag,
Anca

Anonim spunea...

Iubirea,ca si timpul,este ceva imaterial intr-o lume materiala.Timpul nu-l gustam,nu-l pipaim,nu-l auzim,nu-l vedem,nu-l mirosim,dar il simtim cum trece cu acel al 6-lea simt cu care simtim si iubirea.Asa cum sunt oameni care nu au toate cele 5 simturi,asa sunt si unii care nu-l au pe al 6-lea si acestia nu simt iubirea care trece pe langa ei,asa cum nu simt nici cum trece timpul si se trezesc la sfarsitul vietii ca au sufletul foarte sarac,asa cum spui si tu.
Vio