miercuri, 12 august 2009

nonsens

Cateodata simti ca nu ai sens...iar cateodata simti ca esti cel mai important om de pe Planeta.
Cateodata simti ca ai reusit sa cunosti oamenii care te inconjoara, iar cateodata nu ii recunosti.
De multe ori observ asemnari intre oameni..toti suntem la fel, ne diferentiaza locul unde ne nastem, familia in care crestem, educatia pe care o primim, bagajul genetic...dar per asnamblu..toti suntem la fel.
Avem un suflet si il hranim cu dragoste, avem o inima si o facem sa bata datorita sperantei unei zile insorite. Avem ochi ca sa vedem dincolo de grijile zilnice, de greutati, de dezamagiri, de nereusite..ii avem ca sa vedem cat de curat e un zambet de copil...sa vedem cat de superb e un trandafir intr-o gradina neingrijita, sa vedem cat de minunati sunt fulgii de zapada cazuti in palme si cat de perfecte sunt stelutele din care sunt formati.
Avem norocul sa traim in lumea asta..cu bune cu rele, cu zambete cu lacrimi..

4 comentarii:

Anca spunea...

Draga Andreea,

Desi ai incheiat oarecum pozitiv cu un "avem noroc...", imi pari usor trista.
Tu esti de felul tau o luptatoare si o ambitioasa si cu siguranta ca iti vor reusi multe in viata! Priveste in jurul tau cu optimism si nu te lasa nicioada coplesita... Ai incredere in Dumnezeu si in tine!
Te pup,
Anca

Lola. spunea...

cunosc si io toate senzatiile astea.am trecut de mii de ori prin starile astea...
uneori simti ca toata lumea e a ta,iar alteori simti ca nu ai niciun rost pe lume...
de multe ori ai impresia ca in sfarsit ai ajuns sa cunosti persoanele de langa tin,pana cand iti dai seama ca defapt nu le cunosti deloc...
mie mi se pare prea aiurea totul...

Anda spunea...

cateodata exista cativa care nu pot trece peste toate aceste 'cateodata'...

Jean... spunea...

e interesant cand apropiati ii vad altfel pe cei de langa tine...dar nu ii crezi sub nici o forma ca apoi sa le dai dreptate dar intr-un final cand ceva nou va aparea o vei lua de la capat si nu ii vei asculta...asa e